Menu
Your Cart

Parking sensors PDC

Brand: FL Product code: 007548
Elektromagnetni parkirni senzorji z zvočnim opozorilom. Senzorji se montirajo na notranjo stran odbijača, brez vrtanja. V kompletu prejmete parkirni senzor - elektromagnetni trak z dvostranskim lepilnim trakom za montažo, kontrolno enoto in zvočni opozornilnik. Senzorji so novi, z garancijo.Podrobno..
28.00€
Ex Tax:22.95€
Brand: FL Product code: 007926
Parkirni senzorji z LED prikazovalnikom. V kompletu prejmete štiri parkirne senzorje, kontrolno enoto, LED prikazovalnik, sveder za vrtanje ustrezne luknje in vse potrebno za priklop. Senzorji so novi, z garancijo.Podrobnosti:- barva senzorjev: bela- parkirni senzorji z LED prikazovalnikom in zvočni..
20.00€
Ex Tax:16.39€
Brand: FL Product code: 000841
Parkirni senzorji z LED prikazovalnikom. V kompletu prejmete štiri parkirne senzorje, kontrolno enoto, LED prikazovalnik, sveder za vrtanje ustrezne luknje in vse potrebno za priklop. Senzorji so novi, z garancijo.Podrobnosti:- barva senzorjev: črna- parkirni senzorji z LED prikazovalnikom in zvočni..
20.00€
Ex Tax:16.39€
Brand: FL Product code: 007927
Parkirni senzorji z LED prikazovalnikom. V kompletu prejmete štiri parkirne senzorje, kontrolno enoto, LED prikazovalnik, sveder za vrtanje ustrezne luknje in vse potrebno za priklop. Senzorji so novi, z garancijo.Podrobnosti:- barva senzorjev: srebrna- parkirni senzorji z LED prikazovalnikom in zvo..
20.00€
Ex Tax:16.39€
Brand: FL Product code: 000321
Parkirni senzorji z zvočnim opozorilom. V kompletu prejmete štiri parkirne senzorje, kontrolno enoto, sveder za vrtanje ustrezne luknje in vse potrebno za priklop. Senzorji so novi, z garancijo.Podrobnosti:- barva senzorjev: bela- parkirni sistem z zvočnim opozorilom približevanja- samodejna aktivac..
18.00€
Ex Tax:14.75€
Brand: FL Product code: 001904
Parkirni senzorji z zvočnim opozorilom. V kompletu prejmete štiri parkirne senzorje, kontrolno enoto, sveder za vrtanje ustrezne luknje in vse potrebno za priklop. Senzorji so novi, z garancijo.Podrobnosti:- barva senzorjev: črna- parkirni sistem z zvočnim opozorilom približevanja- samodejna aktivac..
18.00€
Ex Tax:14.75€
Brand: FL Product code: 000557
Parkirni senzorji z zvočnim opozorilom. V kompletu prejmete štiri parkirne senzorje, kontrolno enoto, sveder za vrtanje ustrezne luknje in vse potrebno za priklop. Senzorji so novi, z garancijo.Podrobnosti:- barva senzorjev: modra- parkirni sistem z zvočnim opozorilom približevanja- samodejna aktiva..
18.00€
Ex Tax:14.75€
Brand: FL Product code: 000322
Parkirni senzorji z zvočnim opozorilom. V kompletu prejmete štiri parkirne senzorje, kontrolno enoto, sveder za vrtanje ustrezne luknje in vse potrebno za priklop. Senzorji so novi, z garancijo.Podrobnosti:- barva senzorjev: rdeča- parkirni sistem z zvočnim opozorilom približevanja- samodejna aktiva..
18.00€
Ex Tax:14.75€
Brand: Amio Product code: 000330
Parkirni senzorji z zvočnim opozorilom. V kompletu prejmete štiri parkirne senzorje, kontrolno enoto, sveder za vrtanje ustrezne luknje in vse potrebno za priklop. Senzorji so novi, z garancijo.Podrobnosti:- barva senzorjev: srebrna- parkirni sistem z zvočnim opozorilom približevanja- samodejna akti..
18.00€
Ex Tax:14.75€
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)